Колишній лідер Придністров'я Шевчук став фігурантом п'яти кримінальних справ

Колишній лідер Придністров'я Шевчук став фігурантом п'яти кримінальних справ

Укрінформ
Екс-лідера невизнаного Придністров'я звинувачують у перевищенні службових повноважень, контрабанді, хабарництві та привласненні публічних коштів.

Як передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові, Верховна Рада невизнаної "республіки" більшістю голосів прийняла постанову про зняття недоторканності з колишнього лідера регіону Євгена Шевчука.

«Верховна Рада розглянула п'ять подань прокурора республіки щодо протизаконних дій, скоєних у період перебування на посаді президента ПМР Євгеном Шевчуком. Анатолій Гурецький (генпрокурор невизнаного Придністров'я – ред.) поінформував про п'ять відкритих Слідчим комітетом кримінальних справах: перевищення службових повноважень, контрабанда товарів через державний кордон, хабарництво, привласнення народних засобів», - йдеться в повідомленні Верховної Ради.

Повідомляється, що Шевчук на засіданні Верховної Ради не був присутній, хоча запрошення йому було направлено. За останніми оперативними даними, в ніч з вівторка на середу, 28 червня, він покинув територію Придністров'я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-