У центрі Нью-Йорка злетів з рейок потяг метро, є постраждалі

У центрі Нью-Йорка злетів з рейок потяг метро, є постраждалі

Укрінформ
Понад три десятки людей отримали поранення, які, на щастя, не становлять загрози їхньому життю, внаслідок аварії в метрополітені Нью-Йорка, яка сталася в людяному районі Манхетен.

Про це повідомила в вівторок американська телекомпанія CBS News.

"На Манхеттені зійшов з рейок вагон метрополітену, спричинивши незначні травми у десятка пасажирів", - зазначається в повідомленні.

Аварія сталася близько 10-ї ранку за місцевим часом на маршруті "А" нью-йоркського метрополітену з потягом, який прямував у південному напрямі. За попередньою інформацією, потяг вдарився о стіну тунелю, внаслідок чого частково зійшов з рейок.

На відео, знятому з гелікоптера, видно, що на вулиці в районі аварії працює кілька аварійних бригад. На місці розташовані пожежні машини та спеціалізовані авто невідкладної допомоги.

Як уточнили рятувальники, 34 людини зазнали травм через інцидент та отримали першу медичну допомогу на місці. Пожежні згодом підтвердили, що після аварії відбулося задимлення тунелю, однак повідомлень про відкрите полум'я чи пожежу не поступало.

В першій половині вівторка рух метро на гілках A, B, C та D був призупинений в обох напрямках на окремій ділянці. Причина інциденту поки остаточно не встановлена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-