Держдеп готовий беззаперечно виконувати міграційний указ Трампа

Держдеп готовий беззаперечно виконувати міграційний указ Трампа

Заява
Укрінформ
Державний департамент США висловив беззаперечну готовність виконувати указ президента США Дональда Трампа щодо заборони на в'їзд до країни громадян шести мусульманських країн.

Про це йдеться в офіційній заяві, поширеній офісом речника зовнішньополітичного відомства США у понеділок, передає власний кореспондент Укрінформу. 

"З метою підвищення національної безпеки Державний департамент належним чином виконуватиме розпорядження 13780 "Захист країни від в'їзду іноземних терористів до Сполучених Штатів", відповідно до одностайного рішенням Верховного суду та відповідно до Меморандуму президента від 14 червня 2017 р., що наказує нам розпочати реалізацію через 72 години", - зазначається в документі.

При цьому зауважується, що Держдеп повідомлятиме додатково про імплементацію розпорядження президента після проведення консультацій з міністерствами юстиції та внутрішньої безпеки.

"Ми також контактуємо з нашими партнерами щодо реалізації Програми прийому біженців у Сполучених Штатах та надамо їм інформацію про зміни, коли вони набудуть чинності", - йдеться в тексті документа.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок Верховний суд США частково відновив дію указу президента США щодо заборони в'їзду в США громадян шести країн з переважно мусульманським населенням. Указ стосується Лівії, Ірану, Сомалі, Судану, Сирії та Ємену. Раніше це розпорядження було призупинено федеральним судом та залишено без змін апеляційними судами США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-