Прем'єр Бельгії скликає екстрене засідання Ради безпеки після теракту у Брюсселі

Прем'єр Бельгії скликає екстрене засідання Ради безпеки після теракту у Брюсселі

Укрінформ
Прем'єр-міністр Бельгії Шарль Мішель скликав екстрене засідання Ради безпеки королівства після теракту на Центральному вокзалі Брюсселя.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Висловлюю вдячність нашим військовим, поліції і персоналу наших залізниць за відвагу і професіоналізм. Вранці 21 червня відбудеться екстрене засідання Радбезу", - написав він.

Бельгійська федеральна прокуратура заявила, що вибух, який скоїв чоловік на центральному вокзалі Брюсселя, розглядається як теракт.

Про це під час спішно організованої прес-конференції біля вокзалу розповів представник Федерального прокурора Ерік ван дер Сіпт, передає Reuters.

"Приблизно о 20.30 стався вибух на центральному вокзалі, який був відносно невеликим за розміром, підозрюваний був нейтралізований солдатами. Ми не можемо підтвердити, жива ця людина або мертва. Більше ніяких жертв не було. Ми розглядаємо це як терористичну атаку", - сказав Ерік ван дер Сіпт.

Нагадаємо, вчора, 20 червня у Брюсселі на центральному залізничному вокзалі стався вибух. Під час інциденту ніхто з мирних жителів не постраждав.

Фото: gosindex.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-