РФ тимчасово запровадила

РФ тимчасово запровадила "добову реєстрацію" іноземців

Укрінформ
Російська Федерація ввела з 1 червня до 12 липня тимчасову норму про обов’язкову реєстрацію іноземців на час проведення Кубка конфедерацій-2017. Ця норма діятиме також під час проведення в Росії чемпіонату світу з футболу-2018.

Про це повідомляє у Фейсбуці Департамент консульської служби МЗС України.

"Російська Федерація запровадила обов'язкову норму щодо постановки на облік іноземців, які прибувають на територію міст Казань, Москва, Санкт-Петербург, Сочі в період з 1 червня по 12 липня 2017 року в час проведення Кубка конфедерацій-2017, протягом однієї доби з моменту їх прибуття", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ця норма діятиме також під час проведення в Російській Федерації чемпіонату світу з футболу 2018 року.

"Таким чином, громадяни України, які планують поїздки до Російської Федерації у зазначений період 2017 року та з 25 травня по 25 липня 2018 року – в міста Волгоград, Єкатеринбург, Казань, Калінінград, Москва, Нижній Новгород, Ростов-на-Дону, Самара, Санкт-Петербург, Саранськ, Сочі - повинні зареєструватися протягом однієї доби за місцем прибуття у відповідних територіальних органах Міністерства внутрішніх справ РФ", - зазначили у Департаменті консульської служби МЗС України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-