Канада виділила 86 млн дол на боротьбу з голодом у Південному Судані

Канада виділила 86 млн дол на боротьбу з голодом у Південному Судані

Укрінформ
Уряд Канади ухвалив рішення виділити 86 млн доларів на допомогу найбільш уразливим прошаркам населення Південного Судану.

Про це поінформували в міністерстві міжнародного розвитку Канади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Канадські кошти допоможуть покращити доступ до базової медичної допомоги, у тому числі в галузі планування родини та жіночого репродуктивного здоров'я. Вони також допоможуть захистити способи заробітку та покращити доступ до продуктів харчування у вразливих громадах, збільшити можливості організацій працювати у складному середовищі Південного Судану», - йдеться у заяві відомства.

У міністерстві додали, що Канада також працює над припиненням насильства у країні, займається посередництвом у суперечках й намагається закласти підвалини для тривалого миру. «Сприяючи співпраці й діалогу між громадами, Канада допомагає знизити рівень насильства й підвищити стабільність, дозволивши таким чином інвестиціям у розвитку вкоренитися», - додали у міністерстві міжнародного розвитку Канади.

Через тривалий конфлікт та складні погодні умови близько 5,5 млн мешканців Південного Судану зіткнулися з перебоями у постачанні продуктів харчування, а близько 100 тисяч осіб постали перед проблемою голоду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-