Трамп підтвердив смерть стрільця, який напав на конгресменів

Трамп підтвердив смерть стрільця, який напав на конгресменів

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп скасував свої ранкові заходи у зв'язку зі збройним нападом на бейсбольну команду американського Конгресу та виступив із офіційною заявою щодо інциденту, підтвердивши загибель нападника.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Близько сьомої години ранку нападник відкрив вогонь по представниках Конгресу, які тренувалися для участі в завтрашній щорічній благодійній грі в бейсбол. Влада продовжує розслідувати цей злочин. Нападник помер від поранень", - зазначив президент США у своїй заяві.

Водночас він повідомив про поранення двох правоохоронців, які забезпечували безпеку членів Конгресу. "Конгресмен Стів Скеліз, член керівництва Палати представників, був поранений і серйозно постраждав, і зараз він у стабільному стані в лікарні разом з двома дуже відважними офіцерами поліції", - зазначив глава Білого дому.

Читайте також: Конгресмену, якого поцілили на бейсбольному полі, роблять операцію 

"Щонайменше двоє інших людей були також поранені", - додав президент.

Трамп підкреслив, що завдяки "героїчним діям" цих двох правоохоронців вдалося зберегти багато життів. Вони нейтралізували нападника, "незважаючи на свої поранення під час дуже і дуже жорсткого нападу", -  зауважив президент.

Як стало відомо з повідомлень медіа, групу конгресменів атакував 66-річний Джеймс Ходкінсон зі штату Ілліінойс.

Раніше повідомлялося, що він отримав поранення та був доставлений до лікарні під наглядом правоохоронців. Мотиви злочину та інші деталі інциденту уточнюються.

Фото: spiegel.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-