Поклонська просить ФСБ перевірити Transparency International

Поклонська просить ФСБ перевірити Transparency International

Укрінформ
Так званий депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська після публікації Transparency International Russia про її незадекларовану квартиру в Донецьку попросила Генпрокуратуру, ФСБ і Слідчий комітет Росії перевірити цю організацію.

Про це повідомляють РІА Новости, які мають копію звернення.

Поклонська попросила "дати оцінку їхніх (Transparency International Russia - ред.) дій на наявність у них ознак складу злочину". Вона стверджує, що матеріал про її майно, опублікований на офіційному сайті організації, містить провокаційну і наклепницьку інформацію про неї.

Як повідомлялося, раніше російське відділення неурядової організації Transparency International виявило в Донецьку квартиру, яка може належати колишньому "прокурору Криму", а нині незаконно обраному "депутату" російської Держдуми Наталії Поклонській. Та у відповідь заявила, що квартиру в Донецьку їй "підкинули".

Поклонська працювала в органах прокуратури України в АР Крим, після окупації Криму вона перейшла на службу РФ, була призначена окупантами прокурором Криму. У вересні Росія провела до Держдуми, в тому числі в окупованому Криму, вибори. Україна ці вибори не визнає. Поклонська оголошена в розшук українськими правоохоронцями.

Як відомо, Поклонська ще 20 травня пропонувала провести антикорупційні перевірки щодо Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Олексія Навального і російського відділення Transparency International.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-