Авіакомпанії ОАЕ та Саудівської Аравії призупиняють польоти до Катару

Авіакомпанії ОАЕ та Саудівської Аравії призупиняють польоти до Катару

Укрінформ
Авіакомпанії Об’єднаних Арабських Еміратів та Саудівської Аравії заявили, що призупиняють польоти до столиці Катару Дохи.

Про це повідомляє АР

"Авіакомпанія Etihad з Абу-Дабі повідомила, що призупиняє польоти в Катар на тлі дипломатичного розриву", - йдеться у повідомленні.

До неї приєдналися дубайські авіакомпанії Emirates та FlyDubai. Виконання їх рейсів призупиняється зранку у вівторок, 6 червня, за місцевим часом.

Крім того, саудівська авіакомпанія Saudi Arabian Airlines також оголосила про припинення всіх рейсів до і з Катару.

Як повідомляє Reuters, катарська авіакомпанія Qatar Airways заявила про припинення всіх рейсів до Саудівської Аравії.

Нагадаємо, Саудівська Аравія, Єгипет, Об'єднані Арабські Емірати і Бахрейн, а слідом за ними Ємен та Лівія заявили зранку в понеділок про розрив дипломатичних відносин із сусіднім Катаром, якому вони закидають підтримку терористів та екстремістів.

Після розриву відносин дипломатичні місії чотирьох держав у Катарі будуть закриті, також припиняється морське та повітряне сполучення з еміратом.

Як відомо, наприкінці травня оприлюднено промову еміра Катару про підтримку нормальних відносин з Іраном, що викликало критику на саміті країн Перської затоки. Пізніше Доха заявила, що публікацію зробили хакери. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-