Нідерланди розчаровані

Нідерланди розчаровані "кліматичним" рішенням Трампа

Укрінформ
Нідерланди вважають кардинальною помилкою рішення президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа про вихід США з Паризької кліматичної угоди.

Про це йдеться в заяві міністра закордонних справ Нідерландів Берта Кундерса.

"Я засмучений цим рішенням. Воно є кардинальною помилкою, яка завдає шкоди громадянам по всьому світу, в тому числі і в США", - сказав він.

За словами Кундерса, після багатьох років переговорів і створення цієї угоди такий крок "сприймається як ляпас для багатьох у Нью-Йорку та в ООН і, відповідно, не спостерігається бажання для повторних переговорів".

Кундерс висловив сподівання, що США не будуть продовжувати ізолювати себе. Водночас, він заявив, що Нідерланди залишаться відданими угоді, додавши, що це не єдина країна з таким ставленням. "Зміни, які ми ініціювали в Парижі у 2015 році, не можуть бути зупинені. Досягнення цілей Паризької кліматичної угоди без США буде важким, але не неможливим", - відзначив міністр.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп заявив про вихід Сполучених Штатів з глобальної кліматичної угоди, спрямованої на зменшення парникових викидів та забруднення атмосфери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-