Сорос фінансує організації, що нагадують мафіозну мережу - Орбан

Сорос фінансує організації, що нагадують мафіозну мережу - Орбан

Укрінформ
Угорщина продовжить наполягати на законодавстві, що має на меті посилення контролю за неурядовими організаціями, фінансованими закордонними джерелами.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

"Угорщина наполягатиме на законодавстві, що має на меті більший контроль за неурядовими організаціями, які фінансуються із зовнішніх джерел, адже ті, які фінансуються мільярдером Джорджем Соросом, діють як мафіозна мережа", - говориться в повідомленні.

За словами Орбана, заява, зроблена Соросом у четвер про те, що він вражений «мужністью, з якою угорці протидіяли обману і корупції мафіозної держави, встановленої Орбаном», була оголошенням війни.

"Це оголошення війни, без сумніву ... Єдина мережа, яка працює мафіозними методами, яка не прозора ... в Угорщині - це мережа Сороса", - відзначив прем'єр.

Саме тому Орбан особисто наполягає на підтримці парламентом закону, згідно з яким неурядові організації з іноземним фінансуванням  не менш як 7,2 млн форинтів будуть зобов'язані офіційно реєструватися. Багато НУО в Угорщині заявили, що цей законопроект стигматизує їх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-