У Харкові на площі Свободи дві тисячі дітей співали хіти за мир

У Харкові на площі Свободи дві тисячі дітей співали хіти за мир

Фото
Укрінформ
"Діти Харкова - за мир" - свято під такою назвою зібрало ввечері на площі Свободи дві тисячі дітей віком від 6 до 15 років, які виконали хором пісенні хіти, присвячені світу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На багатоярусній сцені, облаштованій на площі, розташувалися зведений хор і оркестр учнів дитячих музичних шкіл міста. У виконанні 600 юних музикантів у супроводі симфонічного оркестру Prime-Orchestra пролунали шість композицій: The Wall, We are the world, A world without war, "Лелека на даху", Sweet dreams, Party Rock Anthem. На фоні музики 600 учнів хореографічних шкіл та 900 - загальноосвітніх з усіх дев'яти районів показали хореографічні картинки на тему світу.

Під час урочистостей під'їзди до площі Свободи були перекриті для транспорту. Кількість глядачів на площі та алеях сусіднього саду ім. Шевченка перевищили, за оцінкою поліцейських, десять тисяч чоловік.

Не менше глядачів зібрав вдень свято "Ура, літо!" з участю дітей у центральному парку ім. Горького. Юні харків'яни не тільки співали й танцювали, але також брали участь в карнавальному ході, будували будинки з диво-цеглин, малювали картини 3D-ручками, показали виставу "Історії в стилі вестерн", нарешті, стали поруч, щоб скласти фігуру гігантського людського серця: 400 дітей - рекорд України!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-