Тимошенко каже, що суд у Стокгольмі допомогли виграти газові контракти 09 року

Тимошенко каже, що суд у Стокгольмі допомогли виграти газові контракти 09 року

Укрінформ
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє, що «Нафтогаз України» виграв позов проти російського «Газпрому» у Стокгольмському арбітражному суді завдяки укладеному нею газовому контракту 2009 року.

Про це йдеться у матеріалі про Тимошенко, розміщеній на її сайт.

«Контракт допоміг Україні виграти Арбітражний суд у Стокгольмі. Він був підписаний у 2009 році і довів, що Янукович діяв не за цим контрактом. Він на корупційній основі переплатив зайві гроші, які не мусив платити. З’ясування ситуації у Стокгольмському арбітражі також чітко показало, що не було ціни в 450 доларів за тисячу кубометрів, вона становила 232 долари, як знають усі», – удеться у повідомленні.

Вона додала, що теперішня влада безпідставно критикує газовий контракт 2009 року, «адже якби він був поганий, то його давно б розірвали».

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розкритикував заяву Тимошенко.

«З боку Тимошенко це не просто зневага до здорового глузду. Це – цинічна зневага до людей. На мій погляд, це – просто огидно! Юлія Тимошенко має до перемоги в Стокгольмі таке ж відношення, як Янукович – до перемоги Революції Гідності», – написав Гройсман у Twitter.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-