Пасажирський літак екстрено сів у США через загорання ноутбука

Пасажирський літак екстрено сів у США через загорання ноутбука

Укрінформ
Літак американської авіакомпанії-лоукостера JetBlue здійснив екстрену посадку під час перельоту з Нью-Йорка до Сан-Франциско через загорання акумулятора ноутбука в пасажирському салоні.

Про це повідомляє у середу CNN із посиланням на Федеральне управління цивільної авіації США.

"На борту внутрішнього рейсу компанії JetBlue у вівторок зайнялася літієва батарея в ноутбуці пасажира, у результаті чого літак змінив свій курс на аеропорт Гранд-Рапідс у штаті Мічиган", - зазначається в повідомленні.

Літак прямував через всю континентальну територію Сполучених Штатів зі сходу на захід, вилетівши з Нью-Йорка з пунктом призначення в Сан-Франциско. У компанії підтвердили, що на борту під час польоту перебувало 158 осіб. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, літак також не зазнав ушкоджень, повідомили чиновники.

З подробиць відомо, що ноутбук зайнявся в салоні літака, і вогонь був потушений ще до моменту приземлення. За попередніми оцінками, вогонь не був викликаний навмисними діями.

Минулого року компанія заборонила перевезення смартфонів Samsung Galaxy Note 7 після того, як було виявлено, що її літій-іонні батареї мали несправність, що могла призвести до перегріву та займання смартфона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-