Суд вимагає

Суд вимагає "зачистити" сайти від фільму "Він вам не Дімон", Навальний пручається

Укрінформ
Люблінський суд Москви задовольнив позов про захист честі та гідності близького до керівництва країни олігарха Алішера Усманова до опозиційного політика Олексія Навального.

Про це повідомляє портал Медуза із зали суду.

"Суддя Люблінського районного суду Москви Марина Васіна підтримала позов мільярдера Алішера Усманова до політика Олексія Навального. Суд, зокрема, вирішив видалити фільм-розслідування "Він вам не Дімон" із YouTube і спростувати відомості, що порочать Усманова", - йдеться у повідомленні.

Орім того, рішенням суду має бути видалено сайт, де розміщено розслідування «Він вам не Дімон», хоча Усманову там присвячено лише один розділ. У ньому йдеться про те, що Усманов подарував садибу на Рубльовці фонду, підконтрольному однокурсникам Медведєва.

Навальний теж повинен видалити зі свого блогу пост, де говориться, що Усманов дав хабара віце-прем'єру Ігорю Шувалову, а також звинувачення Усманова у цензурі в «Комерсанті».

Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального відмовився видаляти з усіх своїх блогів і соціальних мереж публікації, в яких згадується близький до керівництва РФ олігарх Алішер Усманов.

Про це у Тwitter повідомив сам Навальний.

«Суд зобов'язав мене видалити розслідування "Він вам не Дімон". Так, звичайно. Поспішаю і падаю. Це виключається повністю», - пише політик.

Нагадаємо, Усманов подав до суду на Навального у середині квітня. Жодних фінансових вимог у позові про захист честі та гідності Усманов не пред'являв. Мільярдер вимагає від Навального спростувати факти про нього, викладені у розслідуванні Фонду боротьби з корупцією «Він вам не Дімон», а також звинувачення у несплаті податків і твердження про «кримінальне минуле» мільярдера - лише 12 публікацій.

Фото: medialeaks.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-