У ліверпульській квартирі Джона Леннона знайшли тіла жінки і двох дітей

У ліверпульській квартирі Джона Леннона знайшли тіла жінки і двох дітей

Укрінформ
Тіла жінки і двох дітей виявлені в ліверпульської квартирі, де жив легендарний музикант групи "Бітлз" Джон Леннон.

Про це повідомляє ВВС.

"Інцидент стався у вівторок увечері - поліція прибула за викликом до квартири, розташованої на першому поверсі будинку на Фолкнер-стріт в районі Токстет. За підозрою у вбивстві був затриманий 30-річний чоловік, пізніше його госпіталізували. Інших підозрюваних немає", - вказується в повідомленні.

Поліція графства Мерсісайд вважає, що злочин стався на побутовому ґрунті. Судмедексперти з'ясовують безпосередню причину смерті.

Як відомо, Джон Леннон оселився в квартирі на Фолкнер-стріт зі своєю першою дружиною Сінтією незабаром після їхнього весілля в 1962 році. Нинішнім власником нерухомості є колишній менеджер групи "Бітлз" Браян Епштейн.

За словами сусідів, шанувальники ліверпульської четвірки регулярно навідувалися до квартирі музиканта, сюди часто організовувалися екскурсії.

"Туристи весь час зупиняються біля цього будинку, тому що там жив Джон Леннон", - розповів один із сусідів. За його словами, у квартирі жила сім'я з двома маленькими дітьми.

Джон Леннон і Сінтія прожили разом до 1968 року. На наступний рік після розлучення Леннон одружився з Йоко Оно.

Джон Леннон був застрелений 8 грудня 1980 року в Нью-Йорку. Його вбивцю Марка Чепмена, засудили до довічного тюремного ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-