Трампу представлять двох нових кандидатів замість Комі

Трампу представлять двох нових кандидатів замість Комі

Укрінформ
Президент США поновив процедуру добору кандидатів на посаду директора ФБР після того, як тиждень тому вже були проведені співбесіди з десятком претендентів, які не задовільнили главу Білого дому.

Про це повідомило в вівторок американське центральне видання The New York Times.

"Президент Трамп проведе співбесіди ще з двома кандидатами на посаду директора ФБР у вівторок, поновивши вибір заміни Джеймсу Комі, який був звільнений на початку цього місяця", - повідомила газета з посиланням на Білий дім.

Один із кандидатів, якого називає видання - Крістофер Рей. Він був помічником генерального прокурора з питань кримінальних розслідувань у мінюсті за часів президента Джорджа Буша. Інший претендент - Джон Пістол, екс-заступник директора ФБР при президентові Буші, а потім директор управління транспортної безпеки за часів президентства Барака Обами.

Нагадаємо: Трамп вже проводив кілька співбесід з іншими кандидатами до того, як відправитися в іноземне турне. Тоді повідомлялося, що його вибір пав на 75-річного колишнього сенатора Джозефа Лібермана. Однак після інтенсивних заперечень демократів, зокрема щодо надмірної "заполітизованості" кандидата, президент США поновив процедуру відбору на посаду директора ФБР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-