Макрон про рукостискання з Трампом: Ми не робитимемо навіть символічних поступок

Макрон про рукостискання з Трампом: Ми не робитимемо навіть символічних поступок

Укрінформ
Президент Франції Еммануель Макрон підтвердив, що незвичайне рукостискання з ознаками боротьби між ним і президентом США Дональдом Трампом, зафіксоване на камери в Брюсселі, має дещо глибший підтекст.

На це звернуло увагу в понеділок центральне американське видання USA Today.

"Моє рукостискання з (президентом Трампом) не було невинним, не було альфою і омегою політики, але було моментом істини. Ми повинні показати, що ми не робитимемо найменших поступок, навіть символічних", - цитує видання слова французького лідера з його інтерв'ю Journal du Dimanche.

Раніше ЗМІ та соціальні медіа поширили кадри, як Трамп і Макрон тиснули один одному руки під час зустрічі 25 травня в бельгійській столиці. При чому, було помітно, що Трамп намагався припинити рукостискання та вивільнити свою руку, однак Макрон продовжував силою утримувати її ще кілька секунд.

У той же день американський лідер намагався "відповісти" французькому лідеру під час зустрічі перед новою штаб-квартирою НАТО та привітання з ним. Він потягнув кілька разів Макрона на себе під час рукостискання, але той не піддався. Обидва дружньо поплескали один одного по плечу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-