Грудневий теракт у Берліні: до поліцейських прийшли з обшуками

Грудневий теракт у Берліні: до поліцейських прийшли з обшуками

Укрінформ
Поліція німецької столиці провела обшук у квартирі власного колеги, якого підозрюють у маніпулюванні даними при розслідуванні грудневого теракту.

Про це повідомляє Spiegel.

«У справі терориста Аніса Амрі проведено обшук квартири і робочого місця службовця», - йдеться в повідомленні з посиланням на представника столичної прокуратури.

Перевірки проходять з минулої п'ятниці і стосувалися не тільки основного підозрюваного, але також ще кількох берлінських поліцейських з кримінальної поліції, які проходять по справі як свідки. Слідчі вилучили і перевіряють мобільні телефони, комп'ютери та носії інформації.

На нестиковки у справі розслідування теракту в кінці грудня минулого року вказав представник сенату Берліна у внутрішніх справах Андреас Гайзель.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 19 грудня 2016 року фура, якою керував тунісець Амрі, на повній швидкості в'їхала у натовп людей на різдвяному ринку в одному з центральних районів міста. В результаті загинули 12 осіб, 48 були поранені. Терористові вдалося втекти з місця діяння, він згодом був застрелений італійськими поліцейськими в Мілані під час перевірки документів.

Фото: spreepicture

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-