Справа про зв’язки з РФ: Трамп планує значні зміни у Білому домі – ЗМІ

Справа про зв’язки з РФ: Трамп планує значні зміни у Білому домі – ЗМІ

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп і його радники, намагаючись стримати загострення кризи у зв'язку зі справою про зв'язки з РФ, розглядають здійснення перестановки старших співробітників у команді та створення "оперативного штабу" в Білому домі.

Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на декількох помічників та союзників Трампа. 

“Після повернення Трампа до Вашингтона у суботу ввечері після дев'ятиденної закордонної подорожі Білий дім планує більш агресивно боротися з інформацією про контакти між радниками Трампа – в тому числі Джаредом Кушнером, зятем та старшим радником президента США – та Росією”, - йдеться у повідомленні.

Як пише видання, чиновники Білого дому також намагаються знайти способи відновлення порядку денного політики Трампа у Конгресі та у більш широкому плані переглянути спосіб спілкування Білого дому із громадськістю.

Зокрема, планується, щоб Трамп частіше здійснював подорожі по всій країні для прямого звернення до своїх прихильників. Крім цього, існують пропозиції щодо змін у темпі та характері брифінгів, у тому числі розглядається і можливість зменшення ролі прес-секретаря Білого дому Шона Спайсера у проведенні таких брифінгів.

Зазначається, що зміни у команді Трампа можуть включати у себе і повернення деяких з найбільш "войовничих" помічників кампанії Трампа, серед яких і колишній менеджер кампанії Корі Левандовскі та його заступник Девід Боссі, який зробив собі ім'я в політиці, досліджуючи протягом двох десятиліть Білла і Гілларі Клінтон.

Обидва чоловіки були частиною триваючих дискусій про те, як створити "оперативний штаб", який очолить головний стратег Стівен Беннон, пише видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-