Мей обговорить із Трампом витік даних про теракт у Манчестері - ЗМІ

Мей обговорить із Трампом витік даних про теракт у Манчестері - ЗМІ

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей висловить невдоволення президенту США Дональду Трампу через витік важливої інформації щодо теракту в Манчестері.

Британський уряд не вважає, що президент США несе пряму відповідальність за потенційно компрометуючі витоки, однак зазначається, що Тереза Мей порушить це питання під час зустрічі з Трампом у четвер на саміті НАТО в Брюсселі, інформує The Guardian.

"Так, у середу, 23 травня, американське видання The New York Times опублікувало фотографії частин бомби, зроблені судмедекспертами. Британська влада побоюється, що це може ускладнити розслідування теракту в Манчестері", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це вже не перший витік інформації відносно ходу розслідування, яке стало відоме американським ЗМІ. Раніше засоби масової інформації у США оприлюднили ім'я ймовірного підривника Салмана Абеді, перш ніж воно було назване у Британії.

Обидві країни обмінюються розвідувальною інформацією в рамках багаторічного співробітництва у сфері безпеки.

Раніше повідомлялося, що британська поліція заарештувала ще двох чоловіків у зв'язку з нападом у Манчестері, наразі затриманих вже вісім.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-