Поліція знайшла вибухівку для подальших терактів в Манчестері

Поліція знайшла вибухівку для подальших терактів в Манчестері

Укрінформ
Британська поліція і спецслужби під час АТО виявили в Манчестері вибухові речовини, які можливо були призначені для наступних терактів в місті.

Про це передає The Independent з посиланням на джерело.

"Одна зі знайдених бомб була активована в межах контрольованого вибуху. В спецслужбах підкреслили, що є ймовірність існування інших вибухівок, які плануються бути використані терористами для нових терактів у Великобританії найближчим часом", - йдеться у повідомленні.

Поліція Великобританії заарештувала сьомого підозрюваного у справі про теракт на стадіоні в Манчестері.

"На даний момент були арештовані з наступним допитом шість чоловіків і одна жінка в рамках розслідування (теракту)", - зазначили в правоохоронних органах.

У поліції Великобританії також заявили, що витік конфіденційних даних про теракт на стадіоні в Манчестері, опублікованих в американських ЗМІ, завдали шкоди довірі між Лондоном і Вашингтоном, передає Reuters.

"Коли підривається довіра, це шкодить двостороннім відносинам, нашому розслідуванню і впевненості жертв, свідків та їх сімей. Шкода ще сильніше, коли має місце яке неавторизоване розкриття потенційних даних в ході великої антитерористичної операції", - заявили представники британської поліції.

Зазначимо, що раніше силовики провели обшук в манчестерському будинку 22-річного Салмана Абеді, який і привів у дію вибуховий пристрій у фойє Manchester Arena. За попередніми даними, бомбу виготовив не він, а хтось інший.

Також повідомлялося про затримання в лондонському аеропорту "Станстед" 37-річного чоловіка за підозрою в плануванні поїздки в Сирію і підготовці до терористичних актів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-