Мільйони покійного Прінса дістануться його братам і сестрам

Мільйони покійного Прінса дістануться його братам і сестрам

Укрінформ
Законними спадкоємцями покійного співака Прінса назвали його сестру та п'ятьох єдинокровних братів і сестер.

Про це повідомляє ВВС.

Прінс помер у квітні 2016 року у своєму маєтку в США через випадкове передозування знеболювального.

57-річний поп-ідол не залишив заповіту і не мав дітей.

Його статки (нерухомість і права на його музику, зокрема хіти Let's Go Crazy і When Doves Cry та невидані матеріали) оцінюють у близько 200 мільйонів доларів. Хоча спадкоємцям доведеться віддати близько половини з них у вигляді податків.

Зазначається, що на спадщину Прінса претендували 45 людей, зокрема в'язень із Колорадо, який твердив, що є сином музиканта.

Минулого липня суддя відхилив позови 29 претендентів і наказав іншим зробити генетичні тести, щоб довести свою спорідненість.

За словами судді Кевіна Ейді, люди, чиї претензії на спадок відхилили, мають право на апеляцію.

Тому спадкоємці, яких назвали законними, мають зачекати ще рік, поки отримають свою частку. Ідеться про сестру Прінса Тіку Нельсон та п'ятьох його єдинокровних братів і сестер: Шерон Нельсон, Норрін Нельсон, Джона Нельсона, Омарра Бейкера та Альфред Джексон.

Прінс став суперзіркою ще в 1980-ті роки із альбомами "1999", Purple Rain та Sign O' the Times. За свою кар'єру він продав понад 100 мільйонів платівок, записав понад 30 альбомів.

Повне ім'я музиканта - Прінс Роджерс Нельсон.

Він народився 7 червня 1958 року в Міннеаполісі, перший альбом випустив в 78-му і за лічені роки став одним із найвідоміших музикантів у стилі ритм-енд-блюз, змішавши соул і фанк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-