США вирішили не забороняти ноутбуки на рейсах з країн Європи

США вирішили не забороняти ноутбуки на рейсах з країн Європи

Укрінформ
США і ЄС відмовилися від ідеї поширити заборону на перевезення в ручній поклажі планшетів і ноутбуків на авіарейси з Європи у США.

Таке рішення було прийнято експертами та представниками влади США і ЄС у ході чотиригодинної зустрічі в Брюсселі, пише ВВС.

У заяві за підсумками зустрічі сказано, що розглядається назка інших заходів для забезпечення безпеки польотів. Однак у заяві не уточнюється, про які саме заходи йдеться.

Раніше влада США заявили про можливість введення заборони на перевезення планшетів і комп'ютерів в ручній поклажі на авіарейсах з європейських країн. В кінці березня така заборона була введена Вашингтоном на авіарейсах з декількох країн з переважно мусульманським населенням.

Обмеження США торкнулися авіарейсів з восьми країн Близького Сходу і Північної Африки, які Вашингтон розглядає як потенційне джерело террорисической загрози: Туреччини, Марокко, Йорданії, Єгипту, ОАЕ, Катару, Саудівської Аравії та Кувейту.

Нові вимоги торкнулися і пасажирів, які прямують в США транзитом через ці аеропорти, незалежно від того, в якій країні перебувала вихідна точка їхнього маршруту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-