Австралія може заборонити ноутбуки на міжнародних рейсах

Австралія може заборонити ноутбуки на міжнародних рейсах

Укрінформ
Прем'єр-міністр Австралії Малкольм Тернбулл заявив, що його країна може заборонити пасажирам проносити портативні комп'ютери в салон літака на деяких міжнародних рейсах.

Про це повідомляє телекомпанія АВС.

«Ми дуже уважно розглядаємо це питання. Ми беремо до уваги всю інформацію та поради, які ми отримуємо на міжнародному рівні, і ми дуже тісно працюємо з нашими партнерами. Згодом будь-які рішення будуть офіційно оприлюднені міністром транспорту», - заявив прем'єр.

Як повідомляв Укрінформ, у березні США і Великобританія заборонили ноутбуки та інші електронні пристрої в ручній поклажі на авіамаршрутах з декількох країн з мусульманською більшістю.

У той час уряд Австралії заявив, що не має жодного наміру нав'язувати подібну заборону, однак, за словами очільника австралійського уряду, це питання ще перебуває на стадії розгляду.

За інформацією ЗМІ, заява прем'єр-міністра мала місце внаслідок появи повідомлень про те, що президент США Дональд Трамп, у розмові з російським міністром закордонних справ Лавровим, розкрив таємну інформацію про терористичну загрозу, що виходить від Ісламської держави та пов'язана з використанням ноутбуків на повітряних судах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-