У Нью-Джерсі розбився приватний реактивний літак, є жертви

У Нью-Джерсі розбився приватний реактивний літак, є жертви

Укрінформ
Реактивний пасажирський літак зазнав катастрофи у штаті Нью-Джерсі підчас заходу на посадку в аеропорт, внаслідок чого загинули щонайменше двоє членів екіпажу.

Інцидент стався в понеділок, повідомив центральний американський телеканал CBS News.

"Федеральне управління цивільної авіації заявило, що літак Learjet 35, який вилетів з Філадельфії, розбився о 15:30 понеділка під час спроби посадки в аеропорту Тетерборо", - зазначається в повідомленні.

За інформацією поліції, двоє членів екіпажу, які перебували на борту, загинули в результаті аварії. Пасажирів у літаку не було.

Learjet 35 врізався у складське приміщення, в результаті чого кілька будівель зайнялися. На кадрах з місця подій видно, як звідти піднімається густий шлейф диму.

Аварійні служби дісталися до місця катастрофи за короткий час і одразу приступили до гасіння пожежі. Внаслідок аварії частини фюзеляжу, двигуна й коліс розлетілися. Оскільки літак впав у промисловій зоні, вдалося уникнути жертв серед місцевого населення.

Причина аварії поки що невідома. За повідомленням Національної метеорологічної служби, в районі катастрофи був зафіксований поривчастий вітер зі швидкістю до 45 миль на годину (до понад 70 км/год).

Розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-