США та Китай досягли важливої торгової угоди

США та Китай досягли важливої торгової угоди

Укрінформ
США та Китай досягли торгової домовленості з десяти пунктів, яка відкриває китайський ринок для американських рейтингових компаній та операторів кредитних карт.

Подробиці угоди, укладеної у квітні, опублікували органи влади США, повідомляє ВВС Україна

Зазначається, що Китай також відновить імпорт зі США скрапленого газу та яловичини, а навзаєм Китай зможе експортувати до США м'ясо птиці, а китайські банки зайдуть на американський ринок. Про це домовились Дональд Трамп та лідер Китаю Сі Цзіньпін під час його останнього візиту до США.

Китай відкриє для США свої ринки у межах стоденного плану з переформатування торгових відносин між двома країнами, який лідери країн затвердили у квітні.

Заходи, які будуть ухвалені у межах першого етапу плану, детально описали у заяві профільного американського відомства.

Про об'єми майбутніх постачань скрапленого газу у Китай у заяві не йдеться - контрактів ще не уклали. Умови будуть обговорювати окремо у відповідності з комерційними інтересами постачальників та покупців.

Для доступу американських операторів кредитних карт і рейтингових агенцій на китайський ринок визначені часові межі - до 16 липня у Китаї мають почати працювати дві рейтингові агенції, які належать іноземним компаніям. До цієї дати має розпочатись процес ліцензування американських операторів кредитних карт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-