Втручання РФ у вибори: в Сенаті США просять призначити спецпрокурора

Втручання РФ у вибори: в Сенаті США просять призначити спецпрокурора

Укрінформ
Глава фракції демократів у Сенаті США Чарльз Шумер закликав призначити спеціального прокурора, який розслідував би зв'язки команди президента Дональда Трампа з Росією.

Про це повідомляє CNBC.

"Я з самого початку казав, що думаю, що спеціальний прокурор - це вірний шлях, однак зараз, враховуючи те, що сталося, це єдиний вихід", - сказав він.

Як зазначається, Шумер закликав заступника генерального прокурора США Рода Розенстайна призначити спеціального прокурора для розслідування втручання Росії у президентські вибори в 2016 році.

До Шумера приєдналися заступник голови сенатського Комітету з розвідки Марк Ворнер і сенатор Берні Сандерс. Сенатор Джон Маккейн також заявив, що давно наголошував на створенні спеціальної комісії з розслідування російського втручання у вибори президента США в 2016 році.

"Рішення президента прибрати директора ФБР лише підтверджує необхідність та актуальність такого комітету", - сказав Маккейн в своїй заяві.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп у вівторок звільнив директора ФБР Джеймса Комі, призначеного на посаду ще при Обамі, після того, як отримав відповідні рекомендації від керівництва Мін'юсту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-