В аеропорту Хітроу зупинили термінал через підозрілий предмет

В аеропорту Хітроу зупинили термінал через підозрілий предмет

Укрінформ
Лондонський аеропорт Хітроу у п’ятницю призупинив польоти з терміналу №3 через виявлення підозрілого предмету на "рентгені" багажу.

У прес-службі аеропорту заявили, що призупинення роботи терміналу було здійснено у зв’язку із "проблемами безпеки", однак уточнень на надали, інформує Reuters.

"Польоти з терміналу №3 були призупинені на короткий час у зв’язку з проблемами з безпекою. Ми просимо вибачення в усіх пасажирів, чиїх подорожей це торкнулося", - наголосили у прес-службі аеропорту.

Лондонська міська поліція у своїй заяві підтвердила, що працюють у терміналі у зв’язку із виявленням підозрілого предмета.

"Ми працюємо з терміналом №3 аеропорту Хітроу після повідомлення про підозрілий предмет, виявлений на рентгені багажу", - йдеться у заяві.

Аеропорт Хітроу має п'ять основних терміналів та є одним із найбільш завантажених аеропортів у світі. Термінал №3 обслуговує в основному далекомагістральні рейси, хоча пропонує також і деякі європейські напрямки.

Як раніше повідомляв Укрінформ, напередодні поліція Лондона затримала чоловіка, який прилетів із Туреччини до аеропорту Хітроу, за підозрою у тероризмі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-