Мей вважає, що ЄС намагається вплинути на вибори у Британії

Мей вважає, що ЄС намагається вплинути на вибори у Британії

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що європейські політики та посадовці намагаються вплинути на результати виборів у Британії, що мають пройти 8 червня шляхом озвучення погрозливих заяв щодо переговорного процесу стосовно Brexit.

Про це вона сказала під час виступу перед резиденцією на Даунінг стріт у Лондоні після зустрічі з королевою, повідомляє агентство Reuters.

"Протягом останніх кількох днів ми могли спостерігати, наскільки складними, вірогідно, будуть ці переговори. Переговорні позиції Британії представляються невірно у континентальній пресі, переговорна позиція Європейської комісії стала більш жорсткою, погрози проти Британії озвучуються європейськими політиками та посадовцями... Час для всіх цих дій свідомо вибраний, щоб вплинути на результати виборів", - сказала вона.

Мей також відзначила, що отримати вигідну для Британії угоду буде надзвичайно складним завданням для будь якої політичної сили, яка виграє вибори. При цьому вона закликала виборців підтримати її, щоб "боротись за Британію", - відзначила Мей.

Британська прем'єр заявила, що Британія хотіла б досягти угоди з ЄС. Водночас, на її думку, цю позицію не розділяють всі політики у Брюсселі.

"Події останніх днів показали, що попри наші бажання та раціональність позицій деяких лідерів у Європі - в Брюсселі є ті, хто не хочуть, щоб ці переговори були успішними, не хочуть, щоб Британія процвітала", - сказала Мей.

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що хоче провести дострокові парламентські вибори. У свою чергу, пропозиція прем’єрки здобула підтримку парламенту, пересунувши раніше заплановану дату виборів з 2020 року на 8 червня цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-