Ердоган з Путіним обговорять поставки до Туреччини ракет С-400

Ердоган з Путіним обговорять поставки до Туреччини ракет С-400

Укрінформ
Тема поставок до Туреччини зенітних ракетних систем С-400 обговорюватиметься на сьогоднішніх переговорах у Сочі президентів Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана і РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Зараз буде обговорюватися", - сказав помічник президента РФ Юрій Ушаков журналістам, відповідаючи на питання, чи буде на переговорах підніматися питання поставки до Туреччини ракетних систем С-400.

У середині березня поточного року міністр національної оборони Туреччини Фікрі Ишик повідомив про просування на переговорах з Росією питання щодо поставок Анкарі С-400. Гендиректор держкорпорації "Ростех" Сергій Чемезов також повідомляв, що Москва і Анкара ведуть переговори про надання Туреччині кредиту на закупівлю російського озброєння, в тому числі систем С-400 "Тріумф".

Як повідомлялося, під час ракетного удару США по аеродрому військ президента Асада російські засоби ППО в Сирії, включаючи С-400, не діяли.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков зазначив, що на переговорах лідерів двох країн буде обговорюватися весь комплекс двосторонніх відносин. За його словами, питання поставок зерна до Туреччини також можуть бути порушені.

3 травня президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган прибуває в Сочі, де проведе переговори з Путіним.

Фото: РІА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-