Трагедія MH17: подружжя, яке втратило трьох дітей, забрало позов із суду

Трагедія MH17: подружжя, яке втратило трьох дітей, забрало позов із суду

Укрінформ
Австралійське подружжя Ентоні Маслін і Маріт Норріс, які втратили трьох дітей та ще одного родича внаслідок катастрофи літака рейсу MH17 на Донбасі у 2014 році, відкликало судовий позов до авіакомпанії Malaysia Airlines.

Про це повідомляє DW.

"Подружжя, яке мешкає в австралійському місті Перті, втратило унаслідок трагедії своїх дітей Еві (10 років), Мо (12) та Отіса (8 років), а також їхнього дідуся", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що деталей конфіденційної угоди Malaysia Airlines не розголошує "з поваги до приватної сфери родини".

Авіаперевізник також стверджує, що вже вдалося досягти позасудових домовленостей щодо компенсацій зі "значною кількістю" близьких родичів жертв трагедії MH17. З іншого боку, деякі родичі загиблих все ще домагаються компенсацій, подавши позови до судів.

Адвокат, який представляє інтереси родин шістьох членів екіпажу, що загинули у катастрофі, розповів, що авіаперевізник запропонував його клієнтам певну суму компенсацій у червні 2016 року, однак ті пропозицію відхилили. "У січні надійшла інша пропозиція і ми ще думаємо", - зазначив адвокат.

Суми пропонованих компенсацій не розголошуються.

Як повідомлялося, наприкінці вересня 2016 року міжнародна слідча група з розслідування обставин трагедії рейсу MH17 заявила, що малайзійський літак був збитий ракетою "Бук", завезеною з Росії. Перед цим проект Bellingcat назвав імовірного відповідального за перевезення комплексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-