Трамп влаштував журналістам небачений демарш

Трамп влаштував журналістам небачений демарш

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп, виступаючи перед прихильниками на мітингу на честь 100 днів президентства, розкритикував американські "брехливі ЗМІ" і звинуватив їх у продукуванні фейків.

Про це повідомляє BBC.

Президент на 100-й день роботи на посаді волів поїхати на мітинг своїх прихильників у Пенсильванії. На щорічну вечерю Асоціації кореспондентів при Білому домі Трамп не поїхав.

"Зараз, у Вашингтоні, вони дивляться, і вони хочуть бути тут сьогодні з нами", - сказав Трамп у своїй промові на мітингу в Гаррісбурзі, штат Пенсільванія. - І ніщо не може тішити мене більше, ніж бути тут за більш ніж 100 миль від вашингтонського болота і проводити вечір з усіма вами".

Трамп додав, що журналісти опинилися в пастці на вечері у Вашингтоні, і передрік, що захід буде "дуже нудним".

Асоціація кореспондентів з'явилася більше 100 років тому - в 1914 році -, і з 1921 року її спеціальні вечері традиційно відвідували президенти США. Трамп традицію порушив.

"Провідні (брехливі) ЗМІ відмовляються оприлюднювати список наших досягнень, включаючи 28 підписаних законів, посилення на кордонах і величезний оптимізм", - написав він у "Твіттері".

На мітингу Трамп також назвав свої перші 100 днів президентства "дуже продуктивними" і сказав прихильникам, що попереду чекають "великі, великі битви", в яких він у будь-якому випадку переможе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-