Іванка Трамп прокоментувала звинувачення жінок на адресу її батька

Іванка Трамп прокоментувала звинувачення жінок на адресу її батька

Укрінформ
У німецькій столиці у вівторок проходить перший форум жінок Великої Двадцятки (W20), які обговорюють роль жінок в економіці, науці і суспільстві.

У подіумній дискусії взяла участь дочка і радник президента США Іванка Трамп, повідомляє кореспондент Укрінформу в ФРН.

"Як підприємець, як індивідуум у приватному секторі я дуже дбаю про те, щоб давати можливості для жінок на робочому місці", - заявила Трамп.

За її словами, у США близько 30% всього приватного бізнесу знаходяться в руках жінок, це хороший показник порівняно з іншими країнами, але є ще багато можливостей для зростання. Трамп бачить свою роль у тому, щоб посилити роль жінок в економіці.

Відповідаючи на запитання, що власне означає поняття "перша дочка" і радниця глави держави, представляє вона свого батька-президента, американський народ чи свій бізнес, Трамп відповіла: "абсолютно точно, не останнє". Вона зізналася, що ще не знайома з цією новою роллю. "Я слухаю, я вчуся, я визначаю, де я можу принести користь. Мій батько є президентом трохи менше 100 днів, це просто надзвичайна подорож", - сказала радник американського президента. За її словами, вона має намір повернутися з Берліна додому, "до батька і до президента" з порадою, з досвідом, які слушуватимуть позитивним змінам.

Довелося гості відповісти і на запитання про численні звинувачення з боку жінок на адресу її батька. Трамп сказала, що зустрічала таку критику в ЗМІ, що вона вже "увічнена". За словами Іванки Трамп, вона знає з власного досвіду, і це засвідчать, за її словами, тисячі жінок, які працювали з Дональдом Трампом, що він глибоко переконаний у великому потенціалі жінок і їх можливості виконувати роботу так само добре, як і чоловіки.

У залі засідань Трамп з'явилася в компанії королеви Нідерландів Максими, канцлера ФРН Ангели Меркель, директора-розпорядника МВФ Крістін Лагард і глави МЗС Канади Христі Фріланд. Перед тим відбулася зустріч Меркель, Іванки Трамп і Лагард.

Економічний саміт "жіночої двадцятки" продовжиться 26 квітня.

Фото: Politico

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-