Німеччина підтримає МВФ 15 мільйонами євро в Африці

Німеччина підтримає МВФ 15 мільйонами євро в Африці

Укрінформ
Федеративна Республіка Німеччина підтримає зусилля Міжнародного валютного фонду в Африці, виділивши на це 15 млн євро.

Це зафіксовано в документі, підписаному в п'ятницю сторонами, передає кореспондент Укрінформу в ФРН.

«Федеральний міністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле і директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард підписали лист про взаєморозуміння, згідно з яким мінфін Німеччини виділить 15 млн євро на підтримку діяльності МВФ задля розвитку потенціалу в Африці в контексті Угоди G-20 з Африкою», - повідомили з штаб-квартири МВФ.

Угода з Африкою - це ініціатива, висунута в рамках головування ФРН в Групі 20 в грудні 2016 року і спрямована на стимулювання приватних інвестицій і розширення розвитку інфраструктури на Африканському континенті. МВФ підтримує зусилля африканських політиків щодо просування реформ в таких областях, як зміцнення мобілізації внутрішніх ресурсів, запровадження справедливих систем оподаткування, забезпечення належного фінансового управління, а також сприяння фінансовій стабільності та інтеграції в підтримку у рамках Порядку денного сталого розвитку - 2030.

На першому етапі до Угоди приєдналися п'ять країн: Кот-Д'івуар, Марокко, Руанда, Сенегал та Туніс; ще група країн, як очікується, приєднається в цьому році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-