ФСБ затримала співучасника теракту в Пітерській підземці

ФСБ затримала співучасника теракту в Пітерській підземці

Укрінформ
Федеральна служба безпеки Росії затримала Акрама Азімова, старшого брата затриманого за підозрою в організації теракту у петербурзькому метро Аброра Азімова.

Про це йдеться на сайті ФСБ РФ.

Зазначається, що затримання відбулося в селищі Московське ТіНАО (Троїцький і Новомосковський адміністративні округи) м. Москви.

«Встановлено, що Акрам Азімов надавав пособницьку допомогу з переправлення грошових коштів, використаних під час підготовки терористичного акту, а також з організації каналу зв'язку з емісарами міжнародних терористичних організацій», - зазначається в повідомленні.

Наразі Акрам Азімов, 1988 року народження, доставлений для проведення слідчих дій до Слідчого комітету Російської Федерації.

Як пише «Телеканал Сенкт-Петербург», про зникнення Акрама Азімова раніше повідомили його рідні. За їх словами, його викликали до Державного комітету нацбезпеки Киргизстану 15 квітня, і після цього інформація про його місцезнаходження не надходила.

Нагадаємо, Басманний суд заарештував до 3 червня ймовірного організатора теракту в метро Санкт-Петербурга Аброра Азімова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-