На летовищі у Варшаві пасажир невдало пожартував про бомбу

На летовищі у Варшаві пасажир невдало пожартував про бомбу

Укрінформ
Чоловік, котрий планував летіти з летовища ім. Шопена у Варшаві до Лондона, під час процедур здачі багажу пожартував, що у його речах нібито є бомба.

Про це у середу повідомляє "Польське радіо".

"Чоловіка покарали подвійним штрафом, а також викреслили з переліку пасажирів авіарейсу до Лондона, не пустивши його на борт літака", - йдеться у повідомленні.

Так, під час здачі багажу пасажир запитав співробітника летовища: "Що буде, якщо у багажі є бомба?". Чоловік, у відповідь на запитання працівника летовища, "чи у пакунку щось є, що може створювати загрозу?", відповів, що "ймовірно, скоріше немає". Працівники летовища повідомили про цей випадок правоохоронцям, які вжили відповідних заходів.

За словами Едити Адамус з Варшавської комендатури поліції, правоохоронні органи швидко встановили особу власника багажу, а піротехніки з Прикордонної служби перевірили, чи є в сумці предмети або пристрої, що можуть створювати небезпеку.

У свою чергу, чоловік, розуміючи, що ситуація серйозна, почав пояснювати, що це був "жарт".

У кінцевому підсумку жартівника покарали двома штрафами по 500 злотих (118 євро). Крім того, чоловікові не дозволили піднятися на борт літака рейсом Варшава-Лондон.

Фото: Wikimedia Commons

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-