Після допиту у Киргизстані зник брат підозрюваного в пітерському теракті

Після допиту у Киргизстані зник брат підозрюваного в пітерському теракті

Укрінформ
Старший брат підозрюваного в організації теракту в метро Санкт-Петербурга Аброра Азімова зник після того, як його викликали на допит у Державний комітет національної безпеки Киргизстану.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на родичів Азімових в Джалал-Абаді на півдні Киргизстану.

"Акрам приїхав до Киргизстану наприкінці березня, на початку квітня ліг до приватної клініки Джалал-Абада, щоб зробити невелику операцію, але 15 квітня до нього в лікарню прийшли співробітники ДКНБ і забрали його нібито на допит", - розповів один з родичів Азімових, який мешкає в Джалал-Абаді.

За його словами, після цього Акрам вдома не з'являвся.

Раніше батько братів Азімових розповів газеті, що його старшого сина було затримано в Киргизстані і доставлено до Москви. Державний комітет національної безпеки Киргизстану не коментує інформацію, що з'явилася в ЗМІ.

Напередодні Басманний суд Москви заарештував підозрюваного в організації теракту в метро Петербурга Аброра Азімова до 3 червня. Азімов не визнав своєї вини. За його словами, він отримував команди від невідомої особи і не знав, що бере участь в організації злочину. З 2013 року Азімов є громадянином Росії.

3 квітня у вагоні метро в Петербурзі стався теракт, загинули 14 людей і близько 50 – поранені. Слідство називає виконавцем теракту 22-річного уродженця Киргизстану з російським громадянством Акбаржона Джалілова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-