Азербайджан з 16 по 21 квітня проведе повномасштабні військові навчання

Азербайджан з 16 по 21 квітня проведе повномасштабні військові навчання

Укрінформ
Згідно із затвердженим президентом Азербайджану планом, починаючи з 16 квітня відбудуться широкомасштабні навчання з метою перевірки бойової готовності військ, організації управління силами і засобами, їхньої взаємодії в умовах, наближених до бойових.

Про це повідомили в прес-службі Міноборони Азербайджану, пише Oxu.Az.

"У навчаннях будуть задіяні до 30 тисяч військовослужбовців особового складу, понад 250 одиниць танків і бронетехніки, до 200 ракетно-артилерійських установок різного калібру, реактивних систем залпового вогню і мінометів, 25 одиниць бойової авіації різного призначення, а також нові засоби радіоелектронної розвідки і безпілотні літальні апарати", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в ході навчань будуть відпрацьовані різні способи ведення сучасного загальновійськового бою та операцій у складних рельєфних умовах.

Згідно з ухваленим рішенням, будуть виконані завдання щодо передислокації військ і пунктів управління в райони оперативного призначення, збору та відправки мобілізаційних ресурсів за призначенням, створення ударних угруповань та їх застосування на обраних напрямках, переведення військової авіації на запасні аеродроми, а також виведення ракетних і артилерійських військ на тимчасові вогневі й стартові позиції.

Навчання триватимуть до 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-