Єрусалимська поліція вважає напад на британську туристку терактом

Єрусалимська поліція вважає напад на британську туристку терактом

Відео
Укрінформ
Напад на британську туристку в Єрусалимі стався у швидкісному трамваї, поліція розглядає його як теракт. Особу нападника вже встановлено.

Про це повідомляють ізраїльські ЗМІ.

"Поліція встановила особу терориста, що скоїв у п'ятницю теракт у вагоні єрусалимського трамваю. Це 57-річний Джаміль Тамімі з східно єрусалимського кварталу Рас ель-Амуд", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в 2011 році чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за розбещення власної доньки, а кілька місяців тому, перебуваючи на лікуванні в одній з ізраїльських стаціонарів, порізав собі вени з допомогою небезпечної бритви.

Раніше начальник єрусалимського управління поліції генерал Йорам Алеві повідомив, що нападник був психічнохворим.

Як повідомлялося, в п'ятницю озброєний ножем чоловік завдав численні поранення 23-річній дівчині у вагоні швидкісного трамваю в Єрусалимі. Постраждала в критичному стані була доставлена в лікарню "Хадасса" на горі Скопус (Хар ха-Цофим), де згодом померла.

При екстреному гальмуванні трамвая, де було скоєно напад, постраждала вагітна жінка. Також повідомляється про чоловіка, який пошкодив ногу під час евакуації з вагона.

Відео: 9tv.co.il 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-