Трамп задоволений перемовинами Тіллерсона в Росії

Трамп задоволений перемовинами Тіллерсона в Росії

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп задоволений перебігом переговорів держсекретаря Рекса Тіллерсона з російським керівництвом у Москві, назвавши їх навіть більш успішними, ніж прогнозувалося.

Про це він заявив у середу, під час спільної з генсеком НАТО прес-конференції в Вашингтоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Як на мене, його (Тіллерсона – ред.) зустрічі в Росії відбулися дуже добре. Натомість нас цікавить кінцевий результат, а не розмови самі по собі. Переговори пройшли більш успішно, ніж ми сподівалися", - зазначив глава Білого дому.

Він також зауважив, що хоче детально переговорити особисто з держсекретарем по телефону щодо безпосередніх результатів зустрічей. Загалом же, за словами Трампа, він задоволений роботою Тіллерсона на посаді держсекретаря й підкреслив, що той "дуже добре справляється зі своїми обов'язками".

Як повідомляв Укрінформ, глава Державного департаменту США Рекс Тіллерсон у середу здійснив візит до Російської Федерації. Він провів зустрічі, зокрема, з президентом РФ Володимиром Путіним і главою російського МЗС Сергієм Лавровим.

Під час переговорів сторони обсудили ситуацію в Сирії, на сході України, необхідність виконання Москвою Мінських домовленостей, загрозу з боку Північної Кореї та низку інших питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-