ФБР отримало ордер на стеження за екс-радником Трампа - WР

ФБР отримало ордер на стеження за екс-радником Трампа - WР

Укрінформ
Федеральне бюро розслідувань (ФБР) США влітку минулого року отримало секретний ордер на спостереження за контактами екс-радника президента Дональда Трампа Картера Пейджа в рамках розслідування можливих зв'язків з Росією під час виборчої кампанії в 2016 році.

Про це повідомляє видання The Washington Post з посиланням на джерела.

"ФБР та Міністерство юстиції США отримали можливість відслідковувати контакти Картера Пейджа після переконання судді Суду США у справах про нагляд за іноземними розвідками в тому, що той міг діяти в якості іноземного агента, в даному випадку російського", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на даний момент Пейджу не було пред'явлено жодних звинувачень. Тому на даний момент не зрозуміло, чи може Міністерство юстиції згодом звинуватити колишнього радника американського лідера або ж інших осіб у причетності до втручання Росії у президентські вибори 2016 року в США.

Нагадаємо, Пейджу висунули звинувачення в січні 2015 року, після того, як федеральні слідчі викрили російську шпигунську мережу, яка шукала інформацію про санкції США, а також про досягнення в галузі альтернативної енергетики. Він підтвердив, що зустрічався в 2013 році в Нью-Йорку з агентом російських спецслужб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-