ЗМІ пишуть про загибель ще двох російських військових у Сирії

ЗМІ пишуть про загибель ще двох російських військових у Сирії

Укрінформ
У Сирії 9 квітня загинуло двоє російських військовослужбовців, відоме ім'я одного з них - контрактник Ігор Завідний.

Про це повідомляє РБК із посиланням на брата-близнюка загиблого 

«Накрило мінометним вогнем, і загинуло двоє людей. Завдяки щасливому випадку його товариш по службі відмовився їхати і замість нього поїхав хлопець з іншої частини», - розповів Євген.

Місце загибелі Завідного не уточнюється. За словами брата, Ігор Завідний служив за контрактом три роки, був у Чечні, Дагестані, Інгушетії та Оренбурзькій області. Даних про другого загиблого немає. Раніше про загибель Ігоря Завідного в Сирії повідомила у Фейсбуці подруга його матері .

З початку російської військової операції в Сирії Міністерство оборони підтвердило загибель 28 росіян. ЗМІ неодноразово повідомляли, що серед загиблих є бійці незареєстрованої так званої "Приватної військової компанії Вагнера".

Так, в кінці березня РБК і незалежна розслідувальна група Conflict Intelligence Team (CIT) повідомили про загибель у Сирії дев'яти росіян, як мінімум шість з яких є найманцями "ПВК Вагнера" 

Офіційної інформації про загальну кількість російських військовослужбовців у Сирії немає, оскільки в Росії ухвалено закон, який дозволяє засекречувати дані про загиблих у ході спецоперацій.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-