Поліція розкрила деталі смертельної стрілянини в школі Сан-Бернардіно

Поліція розкрила деталі смертельної стрілянини в школі Сан-Бернардіно

Укрінформ
Чоловік застрелив жінку в одному з класів початкової школи американського міста Сан-Бернардіно (штат Каліфорнія), після чого покінчив із собою.

Такі перші деталі інциденту оприлюднили представники місцевої поліції, повідомляє центральний американський телеканал CNN.

"Була вбита жінка, крім того чоловік помер від причиненої самому собі вогнепальної рани", - повідомив лейтенант поліції міста Майкл Мадден.

Двоє учнів, які, за попередніми повідомленнями, отримали поранення й були доставлені до лікарні, перебувають у критичному стані. Їх помістили до окружного шпиталю. Імена та вік учнів поки не розголошуються, поки про інцидент не буде повідомлено їхнім рідним.

Як зазначили в поліції, діти, скоріш за все, не були мішенню нападника, вони просто опинилися поруч із жінкою, яка загинула від стрілянини.

Інцидент стався прямо в навчальному класі початкової школи "Північний парк" містечка Сан-Бернардіно. Після цього всі учні початкової школи були негайно евакуйовані шкільними автобусами до сусіднього навчального закладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-