Трамп виступив із зверненням до народу

Трамп виступив із зверненням до народу

Укрінформ
Президент Дональд Трамп в суботу виступив з черговим зверненням до країні і розповів про нові досягнення своєї адміністрації.

Про це повідомляє Голос Америки.

Всупереч очікуванням, глава Білого дому не згадав про нещодавній ракетний удар по авіабазі урядових військ у Сирії, повністю зосередившись на досягнення своєї адміністрації.

За словами Трампа, за 11 тижнів, що минули від дня інавгурації, досягнутий «історичний прогрес».

«93% наших американських промисловців заявили про те, що з оптимізмом дивляться в майбутнє. Це рекорд», - зазначив президент США.

Він нагадав, що під час своїх передвиборчих виступів неодноразово обіцяв «зміцнити безпеку на кордонах» США.

«Ми успадкували повномасштабну кризу на кордонах – і це була катастрофа, - сказав Дональд Трамп. – Але завдяки швидким і рішучим діям, ми навіть перевершили найсміливіші очікування».

Президент США повідомив, що тільки за минулий місяць кількість нелегальних іммігрантів «на південних кордонах країни зменшилося на 64 відсотки. Крім цього, імміграційні служби почали операцію по видворенню з США нелегалів, які вчинили які-небудь правопорушення.

Президент США наголосив, що розбудова нової політики безпеки не обмежується самим зміцненням кордонів.

«З самого початку свого президентства, я працював над тим, щоб зміцнити (міжнародні) альянси, і поліпшити відносини з країнами в усьому світі», - сказав Трамп.

Глава Білого дому повідомив, що для нього було честю приймати у Вашингтоні президента Єгипту і короля Йорданії, а наприкінці цього тижня «в південному Білому домі» він провів переговори з главою Китай Сі Циньпинем, «обговоривши безліч ключових проблем, що впливають на життя двох народів наших країн».

Трамп заявив, що найголовнішим для нього є «захист національних інтересів Сполучених Штатів», і саме тому він виграв президентські вибори.

«Коли мова заходить про економіку або оборону, ми розуміємо, що інтересам усього світу найкраще може послужити сильна Америка, - сказав президент США. – Саме тому так важливо не тільки те, що ми зміцнюємо міжнародні партнерські зв'язки, а й добиваємося того, щоб це партнерство приносило реальні результати для американців».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-