У Бухаресті говорили про переваги вільної торгівлі з Канадою

У Бухаресті говорили про переваги вільної торгівлі з Канадою

Укрінформ
Угода про вільну торгівлю між ЄС і Канадою дозволить румунським фахівцям та випускникам румунських вишів вільно працевлаштуватися на території Канади, також як і канадським фахівцям буде дозволено вільно працювати на території Румунії.

Про це заявив Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Румунії Кевін Хамільтон, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Угода про вільну торгівлю спростить доступ фахівців з ЄС до ринків праці Канади. Документи про освіту, як румунських, так і канадських фахівців, будуть взаємно визнані в наших країнах. Суттєво спрощена і процедура взаємного обміну різними фахівцями у сфері високих технологій і телекомунікацій», - підкреслив дипломат.

Посол зазначив, що для Румунії як держави-члена Євросоюзу Угода призведе також до скорочення торгових мит, збільшення інвестиційних потоків, реалізації різних проектів у сфері захисту інтелектуальної власності та навколишнього середовища .

Не менш важливим, за словами Гамільтона, стане і взаємний доступ румунських і канадських компаній до державних аукціонів.

Раніше повідомлялося, що в результаті підписання Угоди про вільну торгівлю між ЄС і Канадою громадяни Румунії отримають право (з кінця 2017 року) на безвізовий в'їзд до Канади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-