Медведєв каже, що розслідування Навального «замовили з політичними цілями»

Медведєв каже, що розслідування Навального «замовили з політичними цілями»

Укрінформ
Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що розслідування Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального (ФБК) «Таємна імперія Медведєва» спонсорували приватні інвестори, мета яких - витягнути людей на вулиці.

Про це у вівторок повідомляє «Дождь» із посиланням на Інтерфакс. 

На думку Медведєва, розслідування вигідне людям, у яких є конкретні політичні цілі.

«Кому це вигідно? Це вигідно тим, хто замовляє подібного роду (компрометуючі) сюжети, матеріали. Це, як правило, люди, у яких є цілком конкретні політичні цілі», - сказав він.

Медведєв також прокоментував акції протесту 26 березня, які пройшли після виходу розслідування ФБК. Він сказав, що молодь «підставляють під правоохоронну машину». Прем'єр назвав це «ганебною позицією» для досягнення «шкурницьких цілей».

Медведєв сказав, що продовжить працювати і робити свою справу. Він відзначив, що його б не вистачило на роботу, аби він реагував на все.

ФБК опублікував розслідування про «таємну імперію» Медведєва 2 березня. ФБК стверджує, що прем'єр-міністр через підставні фонди і довірених осіб володіє кількома садибами по усій Росії, а також яхтами, квартирами, агрокомплексом і виноробнями у Росії та Італії.

Наприкінці березня майже в ста містах Росії пройшли акції протестів проти корупції, більшість із яких не було погоджено. Наймасовіші - у Москві, на яких затримали понад тисячу осіб.

ФБК вів пряму трансляцію мітингів, але під час ефіру до офісу фонду прийшли співробітники поліції, які пізніше вилучили всю техніку, а співробітників ФБК затримали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-