США запропонували Росії допомогу щодо розслідування теракту в Петербурзі

США запропонували Росії допомогу щодо розслідування теракту в Петербурзі

Укрінформ
Офіційний Вашингтон запропонував російській стороні допомогу в розслідуванні теракту в метро Санкт-Петербургу, що забрав життя щонайменше 11-ти осіб та спричинив поранення 45 людей.

З відповідною заявою виступив у понеділок під час брифінгу в Вашингтоні речник Білого дому Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Сполучені Штати готові надати допомогу Росії, що може знадобитися в розслідуванні цього злочину", - зауважив офіційний представник адміністрації американського президента.

Він також зазначив, що глава Білого дому був поінформований про напад у метро Санкт-Петербурга.

"Сполучені Штати засуджують цей негожий напад і акт насильства", - заявив Спайсер.

Водночас, за його словами, президент Трамп ще не спілкувався з цього приводу з російським лідером Володимиром Путіним. Він зазначив, що загибель звичайних громадян у Санкт-Петербурзі "нагадують про те, що світ повинен діяти як єдине ціле в боротьбі з насильством в усіх його формах".

Як повідомляв Укрінформ, у російському місті Санкт-Петербург вдень 3 квітня на перегоні між станціями "Сінна площа" й "Технологічний інститут" у вагоні метро стався вибух. За останніми даними, загинуло 11 людей. Як зазначають правоохоронці, спрацював саморобний вибуховий пристрій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-