У Трампа заявляють, що знайшли докази прослуховування Trump Tower

У Трампа заявляють, що знайшли докази прослуховування Trump Tower

Укрінформ
Білий дім відправив лист із запрошенням керівництву комітету з питань розвідки обох палат американського Конгресу для ознайомлення з виявленими документальними доказами прослуховування передвиборчого штабу Дональда Трампа попередньою адміністрацією.

Про це заявив у четвер під час брифінгу в Вашингтоні речник Білого дому Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Щойно лист був переданий старшим членам і головам розвідувальних комітетів Палати представників і Сенату, у якому йдеться: "Під час рутинної діяльності співробітники національної безпеки виявили документи, що, як ми вважаємо, є відповіддю на ваш лист від 15-го березня 2017 року", - зауважив речник адміністрації президента США.

Таким чином, він підтвердив існування доказів начебто прослуховування передвиборчого штабу кандидата від республіканців під час президентської кампанії.

"Ми запросили і будемо запрошувати керівництво комітетів Сенату і Палати представників до Білого дому для ознайомлення з матеріалом", - зауважив Спайсер.

Він також зауважив, що представники Конгресу зможуть ознайомитися з доказами відповідно до графіку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-