Путін хоче зустрітися з Трампом у Фінляндії

Путін хоче зустрітися з Трампом у Фінляндії

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін заявив, що готовий взяти участь у форумі Арктичної ради у Фінляндії і зустрітися там з президентом США Дональдом Трампом, якщо такий захід буде підготовлено.

Про це він сказав на міжнародному арктичному форумі, що проходить в Архангельську, повідомляє ТАСС.

"У цьому сенсі Фінляндія, на мій погляд, дуже придатна країна, Гельсінкі - вдалий майданчик для організації подібних заходів", - продовжив глава російської держави.

Водночас Путін підкреслив, що такі події мають бути добре підготовлені "з обох сторін".

"Якщо це станеться, то ми будемо раді взяти участь і я буду радий брати участь у такому заході (саміті Арктичної ради у Фінляндії). Якщо ні, ну тоді у рамках звичайних зустрічей подібного роду на "двадцятці" (у Німеччині в липні цього року), думаю, що така зустріч (з президентом США) може відбутися", - зробив висновок російський президент.

Як повідомляється, раніше, виступаючи на форумі в Архангельську, президент Фінляндії Саулі Ніїністьо запропонував скликати Арктичний саміт для обговорення питань регіону.

Відповідаючи на питання ведучого про можливість зустрічі президентів Росії і США - Володимира Путіна і Дональда Трампа - на полях саміту, Ніїністьо підкреслив, що Фінляндія "була б дуже рада провести такий саміт". "Але для проведення саміту необхідно, щоб було що сказати", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-